Take these broken wings & learn how to fly


AMERICAN EMBASSY

Lägg märke till Klaras pinnochionäsa på andra bilden. Tack på förhand (hahahah).
 
Hej på er! Låg och kollade film med Wille och Tamme, men de somnade. Helt och hållet. Kändes väldigt tyst så jag  tänkte passa på att göra något effektivt. Blogga typ...
 
Idag var jag iallafall på min tredje utbytesträff! Tyckte att det var asmysigt med så bra folk och sånt! Och så bra att man kan träffa andra med samma drömmar och samma nyfikna framtidsplaner på att upptäcka världen. Lajk very näjs.
 
Så imorse åkte några iallafall till ambassaden för att fixa visum, efter det så åt de lunch eller nåt. Allt detta medan jag satt och åt mack och -bärfrukost med Denise i solskenet. Solen ville dock inte följa med mig när jag skulle in till stan för att träffa alla, då det istället började regna och åska, precis som sist, så vi skyndade oss för att köpa lite fika och sedan springa upp till kontoret. Satt och fikade och delade åsikter och tankar om USA! Sen när vi bara var några kvar, så vi drog en spontanbio och såg filmen LOL! FYTUUUUSAN vad snygg han var! Ojojojoj. Fast jo, jag tyckte faktiskt om filmen i övrigt också. En typisk amerikansk förutspådd film, men det passar för det mesta perfekt.

And there'll be sun, sun, sun

Två små finurliga bilder från idag
 
Jag har kommit på hur mycket jag gillar att vara ute. Man är liksom fri att göra det mesta och man är fri att inte göra någonting alls. Det är typ där jag är nu för tiden, lite var som helst. Där ja. Okej, förutom när jag är på donken då, vilket jag är en större del av tiden, men det säger jag inte för det låter allt för tråkigt. Men imorgon jobbar jag sista dagen för hela året! För snart tänker jag åka. Hihi. Skulle vilja säga att det är sorgligt, men det blir rätt skönt efter att ha jobbat nästan varje dag i hela Juli. Tänker verkligen njuta när jag betalar med pengarna och känna att jag är värd varenda öre mohaha! 
 
Nu ska jag sova så att jag överlever sista dagen. PUSSSS.

Harpluttar och lite sånt fint


WEHO

Såhär ligger det till... Om -1 dag, dvs igår, fick jag mitt visum. Och fy tusan vad cool jag känner mig. Det har en egen sida i passet och dit tänker jag gå om jag har tråkigt. Typ.

Om 0 dagar, dvs idag, har jag namnsdag. Grattis bruttan!! (haha lol)

Om 50 dagar har jag 100% åkt, sista avresedatumet är förbi och min plats i staterna är garanterad. Jag ligger och sover i någon soft säng med drömmar som jag knappt skulle förstå nu.

Om 55 dagar har jag spenderat ett antal dagar i New York med en himla massa shopping, sight seeing och umgåtts en hel del med andra nordiska utbytisar.

Om 182,5 dagar, dvs ett halvår på pricken, är det julafton. Troligen kommer jag sitta runt en stor amerikansk gran och gråta lite eftersom att jag inte fått någon lax på hela dagen. Annars kommer jag fira jul som aldrig förr. Ni vet sådär som de gör på film.
 
Om 365 dagar (okej, jag orkar inte räkna, men till er fördel så får ni lite marginal) har jag upplevt en dröm som inte kommer gå att ersätta. Jag kommer komma hem med så mycket mer. Upplevelser, tankar, åsikter, icebreakers (världens godaste godis), nya vänner, ny familj, erfarenheter, trosor från Victoria Secret, you name it. 
 
Sånt där är förhimla gött att veta. Man får liksom nypa sig själv,
 
Iväg och jobba nio timmar. Back to reality.

MAN BÖRJAR INSE.

Denises bilder
Första gången jag fick säga hejdå på riktigt. Förhimla sorgligt. Men snart ses vi igen! 

KÄNNER EN KÄNSLA NÅGONSTANS


hej sålänge

Hejhejhej! Nu är jag sådär supertaggad igen. Har i alla fall varit och köpt saker som man behöver ha med sig, letat igenom staden (Arninge lol) efter den fetaste resväskan och fyllt i de sista papprerna. Kan i princip inte tänka på mycket annat än hur gärna jag vill ha familj.. utan kan man knappt ana hur det kommer bli. Här sitter man lite sådär oälskad utan att någon vill ha en. MEN WOAWOAO!! Okej, nu är jag sådär flummig så det blir nog säkrast om jag stänger ner det här. Puss puss puss.

RSS 2.0