San Fransisco

Påväg till san Fransisco nu woooo!!


Thanksgiving

Hej på dig Sverige!
Det var ju thanksgiving. Har blivit väldigt dålig på det här med att fota, men känner lite att jag hellre ser allt i verklighet än genom kameran så ni får nöja er med dessa få. Jag får helt enkelt berätta istället! Först var det frukost hemma hos aunt Janet så vi gick dit och åt laxbagels och en massa röror osv. Blev mättmätt och det fick mig att undra hur folk klarar sig hela dagen ut. Klockan tickade lite lätt och det blev dags att åka hem till grandma och grandpa! oooo jag älskar dem, de är så mysiga! Där stannade vi hela dagen och vi pratade bl a om fina saker som Hawaii, blått vatten och vita sandstränder hehe, vi spelade spel och åt. Tusan vad vi åt, jag gick med gylfen vidöppen från morgon till kväll. Kvällen var lång. Efter hela turkeyn (jag tappar mina ord!!!!) kalkonen* var uppäten åkte vi hem och fixade lite inför black friday. Det är som sagt den natten man går ut för att shoppa för att rean är finfiiiiiiiiin. Alltså NEJ!! Det var så mycket folk så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Varje kö slingrade sig ett varv genom varje affär och ut för ingången. Och innan klockan var prick, alltså insläppstiden, ska vi inte ens tala om haha, kön var stört lång utanför the mall! Önskar att jag hade kameran alltså. Vi stannade i kanske 3h utan att köpa någonting. Ställde oss i kö två gånger men gav även upp lika många. I Old Navy-kön stod vi i ca 1,5. Död var jag. Men vi åker tillbaka någon dag snart i stället och hoppas på att det finns någon rea kvar. 
Jag hade iallafall en grym thanksgiving. En sån ätbar dag borde vi ha hemma hehe.

Chocolate

Heejjj! 
Är trött som jag vet inte vad så tänker inte skriva nåt längre inlägg, men tänkte bara berätta att jag har bakat lite. Imorgon är det thanksgiving vilket betyder att vi kommer att äta VÄLDIGT mycket, så då tänkte jag att när köket ändå är i full gång så kunde det kunde vara lite trevligt att bringa lite svenska finsaker till röran med. haha. så det blev i alla fall kladdkaka med extra mycket florsocker och chokladbollar med äckelbrunsocker. Fast det var rätt gott ändå. Imorgon natt är det black friday också, vilket betyder att vi vid midnatt går ut och shoppar för att butikerna har exklusiva reor mitt i natten! Är taggitaggad, får se vad jag finner där. Sen resten av helgen det blir det nog kompisar, pizza, monopol och mat. Resterna lär väl räcka tills jag åker hem hehe. Jajjaja, såhär blev det iaf! Och sen ser ni min fina obey-tröja + att jag följde NoShavingNovember-trenden hehehe. puss

MACKLEMOOOOORE LOVE


Vi kör igen

Gylfen Ida Pannkaksbollar ftw
Nån wierd tjejjjj assss
 
Skrev ett långt inlägg men allt raderades (classic) så jag skriver allt lite snabbt bara. Börjar undra vadtusan jag skrev. Hmm.. Allt här går i alla fall bra här! Skolan är tragiskt nog så rolig att jag blev ledsen när jag fick reda på att vi idag var lediga haha! Men det gav mig tid att åka till gymmet igen, har blivit riktigt hajj på det där nu. Njuter av träningsvärken jag går runt med. Annars har jag shoppat vinterkläder, simmat, haft sleepover och gått på sista football game ever. Btwww, jag har inte berättat hur himla duktigt vårat lag är! Vi har vunnit alla games hittills och det är inte direkt jämnt, utan vi har vunnit överlägset! Så vi går vidare till playoffs nu, vilket inte kommer hållas vid min skola sååå.. det blev det sista jag såg som sagt. Eller jag kommer ju tillbaka till college kanske hehehehehe. hedddåå

sånt


Happy fathers day

Grattis på fars dag pappa. Tack för du alltid finns för mig. Även i sådana svåra tider som på bilden, då jag var så sur på att dykningsgrejerna inte passade som jag ville och ändå vill du promenera i detta korta avstånd bakom mig. Jag saknar dig massa! Ha en bra dag och hoppas Emma lagar god mat åt dig. Älskar dig!!

PROPAGANDA

Imorgon är det internationella krama-utbytesstudent-dagen!
What is going on mer? Det är No Shave November vilket betyder att killarna går runt håriga resten av månaden.
Och så var det ju det här med valet.. 
Grattis kompis

ELECTION DAY NOVEMBER 07, 2012

Gobama

AND I'M IN

Jajamensan! Jag är approved och är nu officiellt en äkta medlem av Sheldon Cupcake Club untz untz!!
Okej, så igår var det en ny termin vilket betydde att det var helt nya klasser. Jag hade en lättare US history, en lättare engelska och basketball. I mina teoretiska klasser är vi lite färre men jag kan inte beskriva hur mycket jag tycker om dem!!!! Har hamnat med så bra människor. Typ idag så fick vi en liten rast och då red jag på en killes rygg och min kompis Brittain på en annan killes, så springer vi i the hallway och de faller ner pladask, kunde inte sluta skratta. Sen så hittar vi en sån där dricka-vatten-kran och har lite vattenkrig. Sen var det ju basketball också, vilket jag var så besviken på. Inte roligt alls så jag dropped it och nu har jag choir med Yelda istället. Är så väldigt taggad på skolan imorgon att det inte går att beskriva! Jag har dock ingen klass period 4 än, men det hade inte heller Daniel och Austin så vi hänger lite runt skolan. Bl a på starbucks där jag drack en jätteäcklig dricka blä. Efter skolan så åkte jag, värdmamma och värdsyster till simhallen och körde waterarobics! Var lite kult faktiskt så nu är jag bangbangslut så ska ta och hoppa in i duschen och sova lite. Puss!

SORRY

Okej, det var mycket tråkigare bilder än vad jag trodde. Hahahaha åå. Men jag blir ändå glad när jag ser dem så whatever, jag lägger upp dem ändå!

Lite sneak från halloween

Världens bästa mums!
Yes jag var militär!
Fick A på min personal fitness plan!!
Lite randombilder också. Det var allt jag hade på min kamera dock nu, men Yelda har lovat att skicka mig halloweenbilder ikväll. Idag ska jag följa med en vän till kyrkan där de har någon slags dansgrej, ska faktiskt bli roligt! Men innan det ska jag till Shopko och handla in cupcakesaker för att kunna baka till tisdag då jag har min cupcake tryout! Haha, vi måste baka 24 stycket och så frågar de hela klubben om de approvar mig, får se hur det går!
När vi ändå pratar om tryout så ska jag troligen gå på tryout för basketball! Är inte säker än men kanske.. Vore lite kult att ta igen mina 6 kg. Haha nej men att ha en sport att göra efter skolan! ..och när vi ändå pratar om basketball så måste jag nämna att jag är lite nervös inför måndag, för att det då är ny termin vilket betyder att alla mina klasser är helt nya och att jag troligen inte kommer känna någon alls! Blir roligt ändå.. aja nu ska jag nog gå!! Puss

hej

Jag blir ledsen när jag tänker på att jag en dag måste lämna allt här. Det är så mycket jag älskar. Åå. (Jag vet, det är flera månader men ändå). 

Old thaaangz

Hej tjena!
Har inga bilder sedan halloween än men jag kör på ett litet inlägg ändå! Hmm okej. Jag börjar med bilderna:

Numero 1: efter the game! Chillar lite för mycket på Mc donalds. Vill ni veta en hemlis? Jag chillar där lite för ofta. Jag har gått upp 6 kilo UNTZ UNTZ!! Men det är så värt det mums..

Numero 2: Lite nya Dr Martensdojjor! Så vackra intesant?

Numero 3: man kan tydligt se hur min vän försöker lyfta den tjocka katten, historian efteråt tar vi en annan gång.

Numero 4: Harry är en pumpkin

Numero 5: Hazzel visar sitt riktiga jag

Numero 6: walmart har sedan veckor tillbaka massor av julsaker! Asså nej!! Jag har knappt svalt min mc donaldsmat än.

Numero 7: jag bakade chocolate ship cookies idag helt själv!!

Okej! Vi kör på ett långt inlägg då. Halloween var grym!! Bästa dagen hittills tror jag nästan! På dagen klädde jag ut mig i skolan, jag var militär. Trodde att jag skulle vara den ändå som klädde ut mig men det var fullt med folk! Som tur var! Skolan var över och då åkte jag, hazzel, yelda och daniel till Coburg och det var så kuligt så kuligt!!!! Vi fightades i mörkret med sånna där fina, lysande pinnar, vi pratade, dansade och skrattade, vi gick till en åker under månskenet och dansade ännu mer. Lite tidigare under dagen kom det självklart en massa barn och ungdomar som knackade på och ville ha godis. Eftersom att man i Tyskland har som tradition att de måste sjunga en sång innan de får godis så fick vi alla att göra det också. På detta knasvis skaffade vi även lite vänner så vi hängde med på äventyr och gick med dem för att införskaffa lite godis!! Omnomnom! Blev lite sent så nästa dag i skolan var jag i princip död så när jag kom hem somnade jag på dirr och sov i nästan 17 timmar tills skolan började. Och idag har jag haft en grym dag!! Bl a för att jag hade en massa saker jag inte hade lämnat in i Art, men så säger hon att hon satte ett B på allt jag inte gjort! Jag frågar varför och hon svarar att hon är snäll! OMG HON E FÖRTUSAN MER ÄN SNÄLL! Så jag har liksom glidit på en bräda hela dagen! Har så mycket mer att berätta men jag känner att jag borde stanna och sluta här. HEJDÅ!


RSS 2.0