balala

N
äme
 
n hej på er! William ville att jag skulle blogga (dock lite sent) så tar och gör det nu.. och vad ska jag blogga om, om inte det perfekta vädret? Hallå. Det är sommar nu - back to life! Man mår så himla mycket bättre, så åå, vad jag är glad!! Dessutom sitter jag på mitt favoritställe, vårat hus på Gotland. Kan inte bli mycket bättre än såhär!
Okej, jag har faktiskt en sak att klaga på! Nu, när jag åker till USA så kommer jag inte ha kvar min mysiga klass. Den är förhimla bra! Alla är så konstiga men ändå gosiga, vilket gör att även jag passar in. Kommer sakna dem jutt.
Nämen hej på er! William ville att jag skulle blogga (dock lite sent) så tar och gör det nu.. och vad ska jag blogga om, om inte det perfekta vädret? Hallå. Det är sommar nu! Typ. Back to life woo! Man mår så himla mycket bättre, så åå, vad jag är glad!! Dessutom sitter jag på mitt favoritställe, vårat hus på Gotland. Kan inte bli mycket bättre än såhär!
Okej, jag har faktiskt en sak att klaga på! Nu, när jag åker till USA så kommer jag inte ha kvar min mysiga klass. Den är förhimla bra! Alla är så konstiga men ändå gosiga, vilket gör att även jag passar in. Kommer sakna dem jutt.
 
 
 
 
 
Lite studiobilder med Johanna.
 

Gå mot rött

Tjenare! SOOOO, what's happening on the USAfronten? Jag var på informationsmöte i veckan. Det var klart efter 4,5 timmar senare inklusive en himla massa ont i rumpan. Vi fick reda på i stort sett allt vi behöver veta inför resan och det gjorde mig hur taggad som helst. Tro det eller ej, men jag tog nog in varje ord som sas.
Måste dock erkänna att det känns lite surt när folk på facebookgruppen berättar om hur glada de är för att de har fått familj. Vad får man själv? En bit avundsjuka liksom... Snart är det nog min tur.. Tycker ja vore på tiden.

Riktigt bra


JUST TAKE ME AWAY

Just nu vill jag bara iväg. Till värmen. Med fina vänner. Varma kvällar. God mat. Bada. Bara ben. Äta en himla massa glass. Vara glad. Vara pigg. Mysa i varma vinden. Varsomhelst. Lite pengar, någon? Jag vill. Jag tänker. Ja. Springa på stranden. Flera gånger. Hela tiden. Nu ju. USA kan vänta, men bara någonstans.

Lite kvällstankar

Tänk om jag hamnar hos en läskig kärring med svarta katter som tittar på mig när jag sover.
Tänk om jag hamnar hos en familj med hundra barn som jag tvingas ge mjölk till och vakta all day, all night.
Tänk om jag hamnar hos en familj som egentligen inte finns, så går jag vilse i USA och hittar aldrig ut.

Bananer i pyjamas

Hej alla söta och fula!
Hänt lite på senaste tiden. En hel del faktiskt, fast det mesta är inte tillräckligt intressant för att berätta här weho. Har bland annat firat valborg med fina vänner, ätit otroligt-makalöst-sjukt många glassar i soligt väder och taggat inför USA rejält. Var även på utbytesträff med några andra exchangestudents i stan. Satt och fikade och pratade om det kommande året! Fint.

Nä, vet ni vad jag just såg? ICE har nu accepterat min ansökan helt så nu börjar de leta familj för fulla muggar! Nu gäller det bara att vänta på att det plingar till i telefonen och någon trevlig person berättar att de har hittat ett mysigt ställe med en mysig familj på köpet. ÅÅÅÅÅÅJA. JA. JA. Nej, nu måste jag sova. Upp tidigt imorgon. Godnattisar!
 

RSS 2.0