Faaaaajjer

Igår drömde jag att jag var hemma i Sverige igen. Jag vaknade upp och kom på mig själv storgråta. Halva tiden har gått, vet inte riktigt vad jag känner! Idag har jag nog haft den bästa dagen någonsin. Folk tyckte jag var så konstig men jag var bara sjukt glad. Allmänt taggad på livet hehe. Kanske för att det inte är en vanlig dag utan evys födelsedag.. Grattis här med evelina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Juste min dator är sönder så ni får bara bilder från mobilen och så) Här får ni lite firebilder!


Start

Hej! Nu har dagarna på det nya året börjat forsa på. Har flyttat massor så ömmheten i armarna tog över. Sedan har jag också varit med yelda. Hennes värdpappa är brandman så vi fick följa med till stationen och klättra på bilarna och kolla runt. En dag ska vi få spruta vatten också! Hehe jag var som ett litet barn.

Morgonen därpå, vilket var igår gicl vi upp klockan 4:10 för att åka till bussen mot skidbacken! Vi åkte til Mt Bachelorette vilket var en mycket fin en. Men om jag ska vara ärlig så höll jag och yelda oss mest till barnbacken medan killarna tog den stora. Anledningen var att det var hennes första gång och min andra gång jag testade snowboard. Hehe aldrig igen.. Men den gången vi inte tog gröna backen fick vi skjuts ner på en släde av två killar som jobbade där = höjdpunkten. Hade trots en massa ont i rumpan jätteroligt och kommer till hundra gå tillbaka dit fast med skidor. Idag kan jag inte beskriva min träningsvärk. Vad jag en gör så värker det. Aja nu ska jag sova. 07:40. Haha natti. Oj så många bilder på mig inser jag nu xpppppp


Tvåtusentretton

Heyyy! Hur står det till? Hehe. Nu ligger jag här i min nya säng, i mitt nya rum, i mitt nya hus. Det mesta är färdigflyttat och det känns kanoners! Typ andra gången sedan klockan åtta i morse som jag inte står upp och arbetar. Har faktiskt varit riktigt kul, älskar sånt där att spika upp nytt, spackla, skruva och sen det där med att få in möblerna på rätt ställe är ju rent förträffligt intesant! Okej, så jag har inte bytt värdfamilj eller så utan har bara flyttat med min värdfamilj ett par hus bort. Måste säga att det är trist att så många har bytt värdfamilj redan, men glad att det blivit så mycket bättre för dem och att jag fick en så pass bra familia!

Iallafall så var det ju nyår! Jag gillar verkligen nyår, för på nått sätt är det inte bara en siffra datumet som ändras utan det blir som en nystart. Enda sedan 00:00 då jag var hemma hos min vän och kollade på the balldrop i NY för att snabbt springa ut och tända lite raketer, har jag känt att det här kommer bli ett toppenår. Allt har bara flytigt på som jag vet inte vad och humöret har varit på topp! Får vara här och leva min dröm och sedan åka hem, träffa alla jag saknat och uppskatta det jag har i Sverige! Klart det blir ett dunderår hehe!

Gott nytt år på er.


RSS 2.0