Bängbäng

Me: Yelda.. is it just me or are people actually wearing some goodlookin shirts today?
Yelda: Yeah, seriously, I thought about that too.
Today at the mall:
Yelda: You know the day when people were wearing the sweaters we liked?
Me: Yeah, why?
Yelda: It was ugly sweaters day...

Hehe våra stilar värdsdelarna emellan är nog lite olika ändå.. men tro mig, det är en himla bra sak..

Jag är här!

Hej! Jag har blivit lite mindre bra på att uppdatera känner jag. Har inte heller tagit många bilder de senaste veckorna vilket är superdupersynd. Det har varit mycket julmojänger och flyttningsmojänger på gång. Vi har varit på christmaspartys, dekorerat, åkt runt i neighborhoods för att kolla på alla jullampor, köpt julklappar, öppnat julklappar, vi har stängt flyttningsboxar, vi har öppnat dem, vi har ätit ute, vi har ätit inne och vad har vi inte gjort nu då. Det är i alla fall jullov här och jag njuter även om jag flera dagar i veckan längtar tills skolan ska börja. Fast mycket har jag kvar. Jag ska köra paintball, ska till sunriver, köra snöskoter, åka upp till oregons backar med skidor, skjuta med sånna där bom bom bom, åka till vinylaffären osv.
 
Jag måste bara säga att jag är så sjukt glad att jag åkte. Skulle inte vilja ersätta det här med något annat alls. Det har liksom öppnat mina ögon för världen, hehe det är djupt men det är så sant. Det här liksom skjutit på mig rumpan i en annan riktning som jag bara älskar!!!
 
Nu ska jag iväg till the mall och handla dr martens och lite sånt innan julrean försvinner.Ni får lite instagrambilder, lite tråkigt så men jag får börja ta fler bilder och skriva en fin text när jag faktiskt har tid. Glömde nästan bort bloggen hehe. Fick i alla fall stört mycket godis i julklapp, det mesta är från linnea. Killen på postkontoret som hade jobbat där i 30 år sa att han aldrig har fått ett sånt stort godisfyllt paket. Finfinfint

Lite terre

hej på er fina! nu tänkte jag supersnabbt ta och skriva lite text också. Jag har det makalöst bra! Älskar det verkligen.
Så häromveckan var jag ju till San Fransisco.. dit åkte jag med min organisation, ICES och det var toppen. Riktigt mysigt med full rulle. Vi åkte till Alcatraz, den där bron (vatusan heter den haha), Jellybellyfactory, shoppade osv. Den största besvikelsen var att det jag såg fram emot mest, vilket var six flags, var stängt pga av vädret. Vädret var inte ens dåligt så jag var lite oglad. Men det blev en bra resa! Dagarna efter har jag gått i skolan, där det har varit en hel del drama. Pojkdraman. Hahahaha. Nejnej (jojo!!!!) iallafall. Igår var vi också på en Christmasparade! Inte stod vi bara och kollade, utan vi deltog! Gick i ett långt tåg och en del av tiden hängde fick vi sitta i en julvagn. Tills vi blev tillsagda. 
Sedan idag har vi åkt runt med en kompis Jeep runt i Eugene. Vi köpte penisdoughnuts, oreodoughnuts, vi åt KFC, vi drack från Dutch Bros, vi gick till Buffalo Exchange, vilket är världens bästa ställe. Ikväll har jag bakat massa kakor som jag ska skicka hem till min kära mamma och pappa! Hmmmm.... Imorgon åker jag till Portland = IKEA!!!!! = Svenska saker!!!!!! + shopping!!!!!! = kläder!!!!!!. Och senare i veckan har jag planer med!! Kultiga. Ska bl a ut och springa med en kompis ett par dagar och komma i form (det lät bättre än vad det var med gymkortet.. har inte rört mig på ett par veckor nu).. Jajajaja. Skittråkig text men vad gör det, jag fick er i alla fall att läsa hela vägen. JAG SAKNAR ER SÅ! :)
Här är tjuvkik mammis och pappis. och ha det bra på kanarieöarna!!!

JAG ÄR EN VAMPYR

 

Christmas parade


SAN FRANSISCO I RÖRA


RSS 2.0