Carving pumpkins

Hej!!
Kom just hem från Kennedy, var där och åt pizza och karvade pumpor! Ser ni vad fina dem är?! Tänker inte säga vilken som är min för den är lite fulare hehehe. Men ändå, är ytterst stolt över oss! Det är så roligt att alla högtider är så stora här!! Längtar som tusan tills på onsdag då jag bland annat får bära min fina costume. Blev inte nån av de jag la upp utan jag mixade lite själv! Visar på torsdag eller nåt sånt bilder från dagen. Har förövrigt haft en grym dag.. men nu är jag trött som bara den, så ska ta lite reeses flingor (<3 <3 <3) och sedan sova i sköna sängen. Hoppas ni har det bra! PUSS OCH KRAM

Lite swedddishmode i bilen


Dear dad

Är du inte stolt? Jag har skaffat mig min alldeles egna skjorta! När jag kommer hem får du ha dina skjortor i fred. I alla fall +1..


Costume

Nu är det så att det inte är allt för lång tid kvar till halloween, vilket även betyder att jag måste hitta en costume! Troligen blir det någon av dessa tre, tror det blir the beeeee! Eller kritan. Hmm, sicken är er favvo? Hoppas ni har det bra! Å Emelie, ingen aning om du läser detta men jag läste ditt jättefina brev snälla du!!! Nea, idag åt jag det sista av ditt godis och tänkte på dig när jag åt dem.. De smakade himmel! Å Evelina, jag drömde om dig inatt, vi blev jagade på bron i Brottby av en p12a, vi var rädda.. Nästan så att jag ville att mardrömmen var sann på nåt vis ändå! (Sen säger jag till alla mina vänner där ute att jag älskar er!! hehheh snel idag) Aja, här är kostymerna ja!! Puss


Idag


Idag var det cupcakeclub time och ser ni hur coola en flicka gjorde dem!?! OMGGGG! Häftiga tjejor!!!
Stacey kikar över downtown

A PIC SAVED FROM DAY TWO

Tacka instagram haha

OREGON COAST

JAG HADE SÅ BRA BILDER FRÅN DAG TVÅ MEN RÅKADE RADERA ALLA!!!!!! MADFACE!!!!!!! Men här har ni några.. Hade det iallfall jättebra! Var hur fint som helst och jag fick dessutom klättra på stora stenar i vattnet. Som på Gotlands raukar ungefär och ni skulle ba veta vad jag tycker om det! ..och vågorna.... mmmmm... Men det var iaf himla mysig och troligen åker

Homecoming

Hej! Nu har jag lite tid över så tänkte skriva en plutt. Samma vecka som vi har homecoming har vi också spirit week, vilket betyder att man klär ut sig till olika saker olika dagar. Vi hade t ex 80's, sheldon och oregon ducks, var lite oförberedd så valde endast oregon ducks. Om ni kikar tillbaka så såg ni säkert bilden på mig och Yelda. Är så himlans skoj att folk tar det på allvar och faktiskt anstränger sig för att klä ut sig!
Snart blev det lördag och det var dags för homecoming. Ni hör ju hur mäktigt ordet låter. Haha, det tycker i alla fall jag. I vilket fall så hade jag världens förväntningar. Lite väl höga, vilket gjorde att jag blev lite besviken. Det var liksom som ett skoldisco vi hade i femman.. Men dåligt var det ändå inte, vi dansade tills det var slut och efter det ringde vi en kompis. Han och hans vän plockade upp oss i sin coOoola Jeep och vi drog till Taco Bell, sedan flummade vi hela natten så det blev bra ändå!!
Nu har det snart gått en vecka till och jag måste säga att jag gillar skolan mer för varje dag som går. T ex igår så hade alla elever ett prov så vi utbytesstudenter kunde inte gå och jag kom på mig själv vara ledsen för att jag inte fick gå till skolan. Haha men antar att det är en bra sak.
 
Nu kommer jag inte blogga på ett tag eftersom att jag tidigt imorgon drar till the cooooast of Oregon!! Jag är jättetaggad och har hört en massa bra om det. TA HAND OM ER FINA! 
 
Yelda och jag, hon e nog den coolaste nånsin.. 

TJONGGGG

Hej, jag fick en fråga av Mr/Mrs anonym. Känner mig som en sån där riktig Kenza-bloggare när jag svarar såhär ahah. Men så ni vet, fråga på ba! För det är riktigt skojt. 
 
"Är det värt att åka som utbytesstudent till usa? Och komma tillbaka och börja i en ny klass igen där man inte känner någon alls??" 
Svar: I början var jag också lite skeptisk till det eftersom att jag gillade min klass så pass mycket, men det släppte. Jag tror jag började inse vad året gick ut på, att det inte bara är vilken resa som helst, utan det är din livs resa. Det ingår så sjukt mycket, ärligt talat så känner jag hur jag själv förändras (and I love iiit) och hur jag ser på saker och ting på ett nytt sätt, så jag tycker att det är värt allt. - Sedan kommer jag hem, mina fina vänner är kvar där för mig och dessutom får jag träffa en himla massa nya människor när jag börjar i en ny klass vilket bara är ett stort plus. Är riktigt taggad. Dessutom var det som sagt nu jag ville åka, sedan (ett par år senare ja) kanske jag blir gammal och tråkig, då kommer jag ångra mig så hårt att jag inte åkte. Så nepp, det tvekar jag inte på!! 

KÄRLEK


HEJ

Hej! Min dator fungerar igen wooooooooooooooo!!!! Tänkte bara säga det. Och japp, jag var på homecoming (bilder kommer sen). Var lite besviken måste jag säga hehe.. men efter drog vi med en kompis i hans bil till Taco Bell och det var skojsigare. Aja, tänkte bara säga att min dator funkiligerar typ, hoppas ni har det bra!! PUSS

nananana

Lite nytt och sant dar roligt!! Idag ar det homecoming wooooooooooooooooooooooopiiiii

Cupcakegangsters

Heyy! I skolan har vi en så kallad Cupcake Club, folk bakar och man går dit och det smakar mums. För att vara med där måste man gå igenom ett test, vilket är att baka 24 stycken, bjuda och berätta om dem för hela klubben. Mitt test är om några veckor, men Yeldas var igår, så jag åkte hem till henne och hjälpte henne. De blev så dåliga så vi tog färdig-smet.. Hehe det fanns två regler; baka dem själva (utan hjälp) och gör smeten själv (inte färdig-smet). Därför är runriken nu förklarad. En annan sak som behövs förklaras är om min longboard.. Den är påkörd av en bil.. Hejdå..


Homecomingshoeeeees!


Corn maze

Idag har jag letat homecomingdress och varit till the corn maze, det var så läskigt waaaaaaahhhhhhhh!! Såååå! Godnatt


Champions leuge

Okej. Ingen aning hur man stavar det där championsgrejen, men jag kör på det ändå. Tänkte bara visa, denna fina åskådelse kan ni hitta i min skolas korridor. I min soccerclass har vi delat upp oss i lag - olika länder, så tyckte det var mer än rätt att vi skulle få vara Sverige (vettetusan varför, men plötsligt ville alla vara Sverige, men jag fick försprång wiiiie). Ja, det var allt. Tyckte bara det var kult att jag fick bringa min kultur till en annan, som en smoothiemix med olika bär. Hejdå!


Gamenights

Haft en sån där superduperdag!! Först hade jag skola, men var early release. Efter drog jag till Donken med två killar från skolan och drog sedan vidare och åkte massa longboard. Testade även sånna där coola handskar ni vet? Svårt hoho, men jag börjar få snits på det där med boarden asss.. Vi pratade även massa och drack iste i solen. Jag gick hem och åt mat (<33333). Sedan var det dags för game, stod laddad med popcorn och min kära Dr Pepper och sjöng med i de trevliga hejjarvisorna. Sedan åkte vi longboard i mörkret bland parkeringar och sedan blev det donkenglass. Tillslut fick vi ride hem och jag är glad som fin svensk apelsinkrokantschoklad.


Kanelbullens dag

Idag tänkte jag vara lite svensk så jag passade på att köpa dessa godingar till min familia. Det är ju kanelbullens dag trots allt!!


Såld

Okej, alla har säkert tröttnat å allt sånt. Men seriöst. Jag kommer gå under. <33333333 http://open.spotify.com/track/2iUmqdfGZcHIhS3b9E9EWq (min dator är typ sönder så jag får linka den såhär fint).


Ser ni hur blont det är?!?!

Hej!! Tänkte bara lägga en snabbis. Det känns verkligen som hemma här nu. Och det är fint. För det mesta hänger jag runt med Yelda. Igår dock, kom två killar fram till mig och frågade lite om min longboard. Jag hade inga speciellt smarta svar, det var mer "ööh jag tog den som kändes bra. Förövrigt ramlade jag i affären så att alla fyra som hjälpte mig att välja skrattade åt mig". Men iallafall, killarna frågade om jag ville hänga med och åka lite idag efter skolan. Var taggad till hundra, men såklart har jag blivit sjuk. Aj mitt huvud och dumma dumma förkylning. Känner mig lite ocool som alltid är så seg på lektionerna och nu när jag är sjuk och bara vill sova så måste jag plugga och ta igen så jag inte bli ännu segare. Svårt. Men det ska väl vara så kanske. Annars har jag toppengrejer framför mig så jag hoppas att jag blir frirre!! Annars då? Kolla vad blont mitt hår är!!!!!! Det är serri platina nere. Tssss

 


Exchange student

How do you know what a dream is if you never accomplished one? How do you know what an adventure is if you never took part in one? How do you know what anguish is if you have never said goodbye to your family and friends with your eyes full of tears? How do you know what being desperate is, if you never arrived in a place alone and could not understand a word of what everyone else was saying? How do you know what diversity is if you never lived under the same roof with people from all over the world? How do you know what tolerance is if you never had to get used to something different even if you didn’t like it? How do you know what autonomy is if you never had the chance to decide something by yourself? How do you know what it means to grow up, if you never stopped being a child to start a new course? How do you know what it is to like to be helpless, if you never wanted to hug someone and had a computer screen to prevent you from doing it? How 
do you know what distance is, if you never, looked at a map, and said “ I am so far away”? How do you know what a language is, if you never had to learn one to make friends? How do you know what patriotism is if you never shouted “ I love my country” holding a flag in your hands? How do you know what an opportunity is if you’ve never caught one? How do you know what a pride is if you’ve never experienced it for yourself at realizing how much you have accomplished? How do you know what it is to seize the day, if you never saw the time running so fast? How do you know what a friend is if the circumstances never showed you the true ones? How do you know what a family is, if you have never had one that supported you unconditionally? How do you know what are bordes, if you have never crossed yours, to see what there was on the other side? How do you know what imagination is if you never thought about the moment when you would go back home? How do you know the world, if you have never been an exchange student?

oh yes we bought it


RSS 2.0