SATURDAY MARKET

Hippitorg!!!

mums mums

1. Jag och min värdsyster var med i tidningen.
2. TAAAAAAAAAAAAAAAAAACK UNDERBARA LINNEA FÖR DITT PAKET MUMS MUMS!!

i'm the queen of nothing i'm the king of the world

Jag är lite glad. Jag och min kompis "tyska utbytesstudenten" ska köpa en varsin longboard som vi ska rulla runt med på helgerna. Det här är inte den tyska utbytesstudenten, det är en hund. 

Football

 
Hej alla svennar!
Tänkte berätta lite om igår. I skolan hade vi early release, vilket betydde att vi slutade innan lunch. Om detta skulle hända i Sverige skulle de bara plocka bort de sista lektionerna, men här har man begränsar man istället tiden på lektionerna så att alla blir kortare. Det resulterade i att jag inte hade gjort mina läxor.. Och jag vet inte om jag nämnde det, men även att US history är sjukt svår? Så jag gick till min counselor, så vi ska försöka fixa det på nåt sätt (us historyläraren blev dock himlans sur så jag trallade snabbt iväg). Dagen var dock bra ändå. Efter skolan fick jag skjuts hem av min värdmamma och på vägen stannade vi på donken (<333333), fixade på banken, hämtade Stacy osv. Mot kvällen var det dax för mitt första footballgame!! Ååååå jag var så taggad!! Var fullt med folk och wääää, går inte att beskriva. Dels var det kul att titta på, eftersom att till skillnad från andra sporter så händer det saker hela tiden, och dels var det sån school spirit, varje gång någon goalade blev man helt lycklig i hjärtat och ville bara skrika med. Det roliga är att vår skola är så sjukt duktig också! Efter matchen frågade jag några boys om jag fick vara med och kasta frisbee, så det gjorde jag tills min värdpappa kom och hämtade mig. Alla andra var borta så jag satt och pratade med min värdpappa i en timme eller två. Han är så rolig och allt ba känns naturligt! Dessutom hade vi en massa frozen dessert att käka på. Sen var det sängdags. 

SWEDISH FISH

Okej. Ända sedan jag kom hit får jag dagligen frågan om jag äter Swedish Fish, eftersom att det tydligen verkar vara så de känner igen Sverige, eller nåt liknande. Och alla blir lika chockade när jag säger "nej, vi har inte swedish fish in Sweden". Så för en stund sen ringde min hosaunt och sa att hon hade köpt nåt åt mig.. jag gick över och hon överraskade med mig deeeem! Det smakade som svenskt jordgubbsgodis, inte min favorit, men nu kan jag iaf säga att jag har smakat woooo. 

u gotta listen

 

TJOBRO

Hej. hej. hej. hej. hej. hej. hej. hej. hej. hej. och heeeeeeeeeej.
Idag är första dagen på länge som jag inte har homework, har därför för tillfället ingenting att göra, tänkte därför skriva en trudelutt på min bloggis. Men ÄäääääÄÄä, jag har typ ingenting att skriva. Jag gör det vanliga.. cyklar till skolan, är i skolan, cyklar hem, pluggar. Fast måste tillägga att jag nu, eftersom att jag har bytt den tråkiga/svåra engelskaklassen till English 10 (vilket betyder att jag går med Sophomores), tycker att skolan är SUPERSKOJT. Jag klagar inte för ennnn sööööööööttt jag känner går där hehehe. Vad mer har jag att berätta?.. Lite randomstuff:
- jag har ett STORT bugbite på min rumpa AJ
- staden jag bor i är den tredje största smoking weed-stället. I can tell
- skicka lappar är nå himla populärt här
- igår var vi på Ron's (muy bien food) och killen bredvid spiller ut soyasås över hela sig + sin mat + sin fru, vilket resulterar i att jag skrattar ytterst högt och tårarna rinner. Han sa att det var härligt att höra lite skratt, så jag kände mig lycklig att få bidra till att göra någon annan detsamma
- jag är glad
- har gått på första lunchdejt
- jag saknar er där hemma
- lite kult när folk känner igen mig i skolan som "Sweden"
- "good shit" = "bra skit" = (min vpappa säger) "brakskit" = roligt
- älskar era kommentarer mamma, pappa och Emma hohoho
- fredag's my first footballgame
- har ont i rumpan, fortfarande
- jag är alltid på knashumör när jag bloggar och ööööö överdrivet blir det

Nu ska jag och Sadie plugga


Med pennan bakom örat. HEJDÅ

Cupcake contest

Hej hej hej! Ursäkta mig att jag blir sämre på att blogga men antar att jag mer och mer kommer in i vardagen vilket gör att inte allt är lika speciellt längre. Men tänkte skriva lite hur jag har det iallafall! 
 
Skolan går skitbra men också mindre bra. Ahaha. Det där med vänner börjar koka ihop sig till en god smet (<-- svåra ord !!!) men plugget går sådär. Mina två första lektioner älskar jag! De två sista lektionerna dock, är skitssvåra! Ni vet när något känns helt omöjligt? Enkel känsla. SÅ. Vet inte riktigt var jag ska ta vägen, hehe men vi ska nog kunna fixa det på något sätt. Har ju inte kommit till USA för att lida heller.
 
 
Här om dagen i skolan samlades alla för att se cheerleaders, dancers, höra rektorn prata och cupcakescontest. Jag trodde jag skulle dö, det var så himla coooooooooooooolt! Har aldrig sett cheerleaders sådär. Dem var helt crazyy. Ska nog se dem på fredag med eftersom att en tjej i skolan frågade om jag ville henka på footballgame!

Och om ni undrar varför jag inte lägger upp så mycket bilder så är det för att det känns lite awkward att ta fram kameran i skolan då man inte känner folk så superbra. Nu ska jag duscha, puss
 

Hola bondola amigos

Hej på er!
Hehe sorry kära wierd_stalker_91 att jag inte har bloggat, men haft ett gäng grejer för mig. För det mesta har jag varit i skolan. Det är så sjukt skojsigt att se hur det mesta faktiskt är som på filmer! Som med det där med cheerleaders och trummare som traskar runt på skolans område.
 
Idag skulle jag cykla till skolan för första gången själv. Min värdpappa hade tidigare visat en gång hur man tog sig det, vilket gjorde att jag kände mig rätt säker. Men jag skulle nog inte ha varit det.. Jag, som cyklade en kvart tidigare än vad man "borde", kom istället en kvart för sent. Fick fråga cirkus 5 olika människor hur man tog sig till skolan och efter en massa tid var jag äntligen framme. Klev in i gympasalen och alla blickar drog sig till mig. Röda mig. Men det gick bra ändå (mina värdföräldrar fick dock ett samtal om det på dirr). Jag tvingade min värdkusin att cykla med mig hem, så han ska följa med imorgon med haha. Känns säkrast.
 
Haha en sak till som är typiskt filmer (som även gjorde mig röd) var i artclass. Dock kanske mer i barnfilmer eller nåt, men ändå. Det var en kille som satt vid bordet mitt emot, han kom fram och lämnade en lapp på mitt bord och när jag tittar upp går han tillbaka till sitt bord och alla hans vänner råstirrar på mig, så jag blir skitröd i ansiktet. Kände verkligen pressen, hehe. Men så skrev han lite gulligt på den. Som i filmer. 
 
Det blev lunchis och jag gick med en av mina nya vänner (WOOOOP) för att äta och hon hade en kompis som kunde prata svenska, så vi delade lite svenska ord, hur toppen låter inte det? Och gissa vaaaad! Jag hittade en svensk utbytesstudent i min skola! Swedish parttyyyy!!
 
Har dock lite klagomål:
- böckerna är 100m breda
- böckerna väger 1000kg
- Svårt
- Jag får läxa varje dag
Så, nu känns det bättre! 
 
NU MÅSTE JAG GÅ, HEJDÅ!!

L.Y.C.K.L.I.G.I.H.J.Ä.R.T.A.T.

TITTA VAD JAG FICK AV MIN VÄRDFAMILJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Europaträff

TJENA!
Idag hade vi, ett gäng utbytisar, bestämt oss för att shoppa tillsammans. Rätt skönt att några bor så nära. Jag tog cykeln till Valley River och där hittade jag William, Dina, Amelie och Frederik. Blev alltså en Sverige-Norge-Danmark-blandning. Ni anar inte hur skönt det var att för en sån lång tid prata svenska. Allt ba flööööt. Så vi pratade, shoppade, pratade och vi åt. Och pratade. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att det var aptrevligt. För det var det. 
Gick för att äta lite froyo, här ser ni en del av toppingen.

Jag har länge klagat på att jag inte har hittat nåt att köpa! Men idag minsann, då köpte jag lite fint! GLATT HUMÖR.
Glad svenne!!!!!!!!
Hyffsat glad danske gutt
Tjo

DONKEY

Hemma efter en kult kväll med familjen! Kände att jag behövde denna kultiga pizzatid. Spelade även airhockey, förlorade båda gångerna. Dock vann jag  2 godsedjur på samma spelmaskin. Här är ett. Det fula djuret fick min värdbror /snäll & glad tjej
http://www.picasion.com/

FIRST DAY IN HIGH SCHOOL

Tjolahoppsnopp!
Hemma från första dagen i skolan. Jag är lite glad för jag var störtsäker på att ingen skulle vilja äta lunch med mig, så jag skulle få gå in på toan och äta. Som i Mean Girls. Men eeeey, första dagen gick rätt bra!

First period var teamsports/soccer och det var det roligaste på dagen. Var med ett gäng tjejer och även med min värdkusin som också hade valt samma. Det var mest lek, så jag är asnöjd!

Second period var art. Var kul och intressant, satt bredvid en trevlig tjej som hjälpte mig när jag behövde. När fet blev lunch frågade jag henne om jag kunde henka å äta med henne. Hon tog med mig till ett pizzaställe där vi  mötte upp hennes vänner! Och gissa vad.. det blir pizza till middag också! Vad mer? Sitter och äter Reeses (=jag kommer inte få plats på planet hem sen, sorry guys)

Third period var nature in literature. Rätt konstig klass med konstiga människor, pratade om sånna där djupa och spårade saker som man inte ens fattar. Började bli trött.

Fourth period var U.S. history. Jag hade blivit ännu tröttare och jag halvsov igenom hela lektionen. Sedan släpptes vi fria och nu är jag hemma. Hyffsat trött, men jag är glad att jag överlevde första dagen! Gick bättre än jag trodde wiii


BIRTHDAYKID

HEJ HEJ! 
Idag fyller jag år lite grann. Har inte hänt så mycket, men för någon timme sen fick jag en fet tårta och en fet happy birthday-sång + en massa godis. Så snela! Plus att min vän och min mamma hade skickat en massa svenskt godis till mig så nu har jag många varor i mitt skafferi. Nu måste jag sova, för imorgon har jag nämligen min första dag i HIGH SCHOOL! WHAAAAAAAAAAAA! Skriver mer imorgon. Puss (önska mig lycka till med att sova). 
Tog en cykeltur med syster min
Snabb hund
Haha skön bild på min vbroder hoho

HAHAHAHAHAHAHAHA KOLLA VAD TAMME SKICKADE

Titta vad Tamme skickade till mig..

Hej

Hej på er allesammans. Ligger i sängen tidigare än någonsin och är litt ledsen i ögat. HAHA nu ska jag inte vara bitter. 
Sååå. Idag var jag på orientation i skolan, vilket betyder att jag fick en massa information och även guide runt hela skolan. Hittade två kompisar, mina första kompisar <----!!!!!!!!! så jag kände mig lite extra glad om läpparna! Har dock inget minne av vad de hette. Den ena killen var asiat och den andra hade keps och pratade så mycket att jag hörde cirka 0,5% av vad guiden sa. Men det var ytterst trevligt. Jag mötte upp min värdpappa och värdsyster och de nynnade på bröllopssången, eyyy..
 
Vid fyratiden cyklade jag och vpappa till soccerträningen, men det hade blivit något missförstånd så vi fick åka hem igen eftersom att jag var ensam på planen. Efter lite ringanden så fick vi reda på att träningen var timmen efter, så vi satte oss på cyklarna igen. Spelade fotboll under två timmar, men det var inte alls så roligt som jag minns att det var. Kände mig fett emo där på planen. Men jag njöt ju inte direkt.. Efter träningen var slut kom coachen fram till mig och sa att jag hade en plats i nåt av lagen, men är inte säker på att jag vill gå tillbaka haha. Ajjjjjjja. Kanske hittar nåt annat.. typ badminton. Får ta och tänka lite helt enkelt. Skulle behöva en mammakram hoho

CLASSES


ccccccoooolllleeeeeeeeessssssttttt

Hej på er mina käraste! 
Idag skulle jag ju ha Try Out, men dumma dubbelbokningar.. Vi hade visst redan planerat att åka iväg till mina hostgrandpas' hus. Var lite synd, men nu känns det toppenbra eftersom att jag fick ha en skitbra dag ändå + att jag istället får ha Try Outen på onsdag, vilket betyder att jag hinner göra några armhövningar innan. Känns lite bättre då hehe! 
 
Hos värdmormor & morfar chillade vi mest. Lite med hästarna och geten hehe. Nej, men vi åt, pratade och lite sånt. Mot kvällen så var de så gulliga!! De hade bakat en tårta till Stacey (som fyller år idag) och mig (som fyller år torsdag) och gissa om det var en oreotårta? DET VAR EN FRIKKIN OREOTÅRTA! Fråga någon som känner mig hur mycket jag tycker om oreos. Swääängswäng.
 
Annars dåååe.. blir rätt fullt i veckan! Imorgon ska jag nog följa med Jessica och vara barnvakt, sedan är det registration i skolan och efter det ska vi shoppa + äta god pizza. Onsdag: orientation i skolan och soccer try out. Torsdag: maaaah birthday. Fredag: första skoldag. Lördag: Garage sell. Så långt vet jag nu. Saknar er där hemma! 

Oregon ducks kick off

Tjenaikina!
Haft fullizrulliz. Började med att vi igår gick upp för att åka båt! Grannarna har en fin sådan så vi fick följa med. Hade toppkul!! Ni vet såna där ringar man åker efter båten med? Såna åkte vi med. Min värdmamma var pro på det där asså, hon ba kör! Vi gick hem och chillade med min kära vän mat. Gick och la mig, somnade och vaknade av att klockan ringde. Det var dags att gå upp för att gå på Womens Self Defending Class! Fick lära oss lite knep om någon läskig skit skulle hoppa på mig så nu är jag fit for fight. CCCOOMME at me bro!! Efter det så cyklade vi till the mall i det fina vädret. Det var så sjukt - jag fick låna en Oregon Duck-shirt av Jessica och tusan vad jag kände att jag var en del av landet när jag klev in i the mall! Jag skojar inte när jag säger att minst 80% hade en Oregon Duck-tröja. Jag höll på att dö av rolighet hehe. Alla hade dessa på sig eftersom att det nu ikväll var Football kickoff. Därför spenderade vi denna kväll hos hostfarmoråfarfar. Där satt vi i deras soffa med gulgröna kläder och hejade på vårt lag. Ännu en gång var jag en del av landet. Tänk så mycket en tröja kan göra va? hehe. Sov gott. 








RSS 2.0